Natascha Schuring

Ik wandel voor stichting Sterk en Positief

( Lid van team: Stichting Sterk en Positief 18 september 2021 wandelen Leiden marathon )

In 2017 is bij mijn partner, Charles la Haye, een kwaadaardige hersentumor ontdekt, onze wereld stond op zijn kop!!
Nu 2 jaar later is hij geopereerd, heeft 28 bestralingen gehad en 12 maanden chemo.
Hersentumoren zijn nog steeds niet te genezen en daarom hebben wij stichting Sterk en Positief opgericht; www.sterkenpositief.nl

We willen geld inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren.

Helaas kon dit evenement 9 mei 2020 niet doorgaan ivm covid 19. Mijn bedrag staat nu op € 200,- dankzij fantastische sponsoren.

18 september a.s. wandel ik 10 km voor stichting Sterk en Positief mijn streefbedrag is € 300,-

Steun mij met een donatie op deze pagina of wandel met mij mee en kom in mijn team! (stuur mij een pb via facebook)
Wat zou het geweldig zijn als we met veel wandelaars aan de start staan en samen minimaal € 5000,- ophalen voor stichting Sterk en Positief

Natascha Schuring