Noralie Schonewille

Een halve marathon voor Bea ❤️

( Lid van team: Rennen voor Beatrijs )

Ik wil geld ophalen voor onderzoek naar niet-aangeboren hersenletsel, letsel dat Bea heeft opgelopen door haar ongeluk. Een jaar geleden liep Bea trots de halve van Amsterdam, kort daarna kreeg ze een vreselijk ongeluk met hersenletsel tot gevolg. Dit jaar komt Bea kijken naar al haar vrienden die voor haar de halve van Amsterdam lopen, super stoer! Om een steentje bij te dragen aan haar herstel…! 🍀

Joost

16-10-2022