R
Renate de Leeuw

Beauty with brains loopt een stukje verder!

Afgelopen jaar werd ik verrast door een herseninfarct. Ik, sportief, gezond, niet rokend (maar wel beetje druk :) )had dit niet zien aankomen. Nog iedere dag merk ik de gevolgen hiervan maar ben vastbesloten om weer volledig te herstellen.

op 21 september ga ik met wat collega's de Dam tot Dam wandelen. 20 km! 

Ik doe dit voor iedereen die ook getroffen wordt door een beroerte (CVA) en voor onderzoek naar de oorzaken. Ik wens iedereen een gezond stel hersenen omdat deze simpelweg alle dagelijkse dingen aansturen!

Sponsoren is lief! ( en delen ook!)

Totaal opgehaald bedrag: € 1.500
Streefbedrag: € 1.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 7

Anoniem

16-09-2019
€ 50

Marjet

15-09-2019
€ 25

Christoph

13-09-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer