Renate de Leeuw

Beauty with brains loopt een stukje verder!

Afgelopen jaar werd ik verrast door een herseninfarct. Ik, sportief, gezond, niet rokend (maar wel beetje druk :) )had dit niet zien aankomen. Nog iedere dag merk ik de gevolgen hiervan maar ben vastbesloten om weer volledig te herstellen.

op 21 september ga ik met wat collega's de Dam tot Dam wandelen. 20 km!

Ik doe dit voor iedereen die ook getroffen wordt door een beroerte (CVA) en voor onderzoek naar de oorzaken. Ik wens iedereen een gezond stel hersenen omdat deze simpelweg alle dagelijkse dingen aansturen!