Seafarm BV

Fruits de Mer & Fish Fest

Dit jaar opent Seafarm het fruits de mer seizoen op 18 en 19 juni. Alweer voor de 5e keer is het op deze dagen feest aan de Jacobahaven in Kamperland. De seizoensopening heeft inmiddels een verdiende vaste plek op de foodkalender.  Voor liefhebbers van vis, schaal- en schelpdieren is dit het seizoen om van te watertanden.

Vis is gezond! En zeker voor de hersenen, daarom hebben wij er dit jaar voor gekozen om de Hersenstichting te steunen doormiddel van een donatie-actie. Van elke verkochte Fruits de Mer wordt €5 gedoneerd aan de Hersenstichting. Door ons event te bezoeken steunt u dit doel sowieso, maar u kunt ook extra doneren via deze pagina!