Stapje Extra

Stapje Extra voor jezelf en de hersenstichting!

( Lid van team: Stapje Extra )

Drie gezinnen uit IJsselstein die allemaal meer zijn gaan wandelen in deze Corona tijd. Al wandelend ontstonden de mooiste gesprekken en ideeën. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid, een goed hart en gezamenlijke behoefte om de wandeling nog leuker te maken, is Stapje Extra ontstaan! Om iedereen te stimuleren zijn of haar gezondheid te verbeteren zal Stapje Extra een gedeelte van haar opbrengsten doneren aan de hersenstichting (www.hersenstichting.nl). De donatie zal door de hersenstichting aangewend worden om te onderzoeken wat het precieze effect is van het coronavirus op de hersenen. Vooral in deze bijzondere tijden is het dus van belang om jezelf en daarmee je hersenen fit te houden. Met het initiatief van Stapje Extra zetten we ons dan ook graag in om je nog meer te motiveren erop uit te gaan. Boek je wandeling en steun de hersenstichting! VOOR MEER INFO GA NAAR WWW.STAPJE-EXTRA.NL
Totaal opgehaald bedrag: € 0
Streefbedrag: € 5.000

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer