Tymon Geul

Singelloop voor Hersenstichting

( Lid van team: Float like a butterfly )

Mijn goede vriend Simon heeft twee maanden geleden iets verschrikkelijks meegemaakt. Zijn moeder heeft door een val hersenletsel opgelopen. Mijn eigen moeder werkt al zo lang ik me kan herinneren als fysiotherapeut voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en uit haar verhalen weet ik wat voor impact zo’n ongeluk kan hebben op patiënt en naaste familie. Met Simon en een groep vrienden loop ik de Singelloop om geld in te zamelen voor de hersenstichting, want alle beetjes helpen. Steun jij ons ook?

Chantal

02-10-2019