Autobedrijf Herman Jubbega

Winterinspectie Meppel

Ook dit jaar houden wij onze jaarlijkse winterinspectie.

Na deze inspectie kun u met een vertrouwd gevoel de komende winter ingaan.

 

U kunt een winterinspectie bij ons uit laten voeren. Uw auto wordt dan op 15 essentiële punten gecontroleerd. Tijdens de inspectie zullen wij de ruitensproeiervloeistof GRATIS bijvullen.

 

Zoals elk jaar ondersteunen wij een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor de Hersenstichting. De inspectie wordt uitgevoerd voor een bedrag van €2.50, het is een donatie, die 100% ten goede komt aan de Hersenstichting.

 

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Zij zetten niet in op één aandoening, maar investeren breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Nu en in de toekomst. Om dit te bereiken laten zij onderzoek doen, geven ze voorlichting en zetten zij zich in voor betere patiëntenzorg.

 

U kunt een uw bijdrage deponeren in de collectebus.

 

Om een afspraak in te plannen kunt u bellen met 0522-242525.

 

Wij houden rekening met de huidige RIVM maatregelingen. Daarbij zorgen wij er o.a. voor dat er niet te veel mensen tegelijk in de showroom zijn, onze medewerkers dragen mondkapjes, en wij desinfecteren uw sleutels bij teruggave.

 

Tijdens het wachten staat de koffie met wat lekkers voor u klaar.

 

Wij ontvangen u graag.

Totaal opgehaald bedrag: € 419
Streefbedrag: € 400

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 414,30

Autobedrijf Herman Jubbega

07-01-2021
€ 5

Anoniem

05-11-2020

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer