Daphne Scholing

Daphne loopt Cascaderun 2022

Juni 2022 - update

Zondag 12 juni heeft Daphne de Cascaderun weer uitgelopen. Ze is heel blij dat het zo goed is gegaan en ze bedankt alle mensen die haar hebben gesteund en zo gul hebben gegeven.

 

Mei 2022 - update

In 2019 liep Daphne voor de laatste keer de Cascaderun voor de Hersenstichting. Nu het weer kan komt ze op zondag 12 juni weer in actie en laat ze zich wederom sponsoren voor de Hersenstichting. Dit doet ze, omdat ze zelf maar al te goed weet wat het betekent om ervaringsdeskundig te zijn. 

Totaal opgehaald bedrag: € 936
Streefbedrag: € 500
Nog even en dan is het zover....
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 100

Ate

22-06-2022
€ 25

Thea

12-06-2022
€ 15

Anoniem

11-06-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer