Daphne Scholing

Daphne rent opnieuw de Cascaderun

Op zondag 14 april wordt de dertiende editie van de Cascaderun in Hoogeveen gelopen. Daphne Scholing is een trouwe deelnemer van deze run en zij zal voor de zesde keer aan de start verschijnen. Dit doet ze wederom met haar vaste loopmaatjes waaronder ook haar moeder Hetty. Het is niet van vanzelfsprekend dat Dahpne de vijf mijl gaat lopen want ze heeft een hersenaandoening. In 2014 kreeg Daphne groen licht van de neuroloog om voor het eerst mee te doen aan de Cascaderun. Het lopen doet haar goed en lopen voor het goede doel geeft haar veel voldoening. Daarom loopt Daphne voor de Hersenstichting. We hopen dat veel mensen of bedrijven Daphne dit jaar ook weer willen steunen met haar actie. Doneren gaat heel eenvoudig via de actie pagina. Iedere donatie, groot of klein is van harte welkom en tevens een stimulans voor Daphne om deze run weer tot een succes te maken. Alvast hartelijk dank !
Totaal opgehaald bedrag: € 566
Streefbedrag: € 500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

14-04-2019
€ 15

Justin

13-04-2019
€ 25

Ria

13-04-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer