Emma Ingen Housz

Rennen voor Bea!

( Lid van team: Rennen voor Beatrijs )

Een jaar geleden, op 17 oktober 2021, liep mijn lieve vriendin Bea haar eerste halve marathon. Een kleine drie weken later is zij aangereden, en heeft daarbij ernstig hersenletsel opgelopen. Sindsdien is zij keihard aan het werk om van haar ongeluk te revalideren - stap voor stap. Het terugkrijgen van haar oude leven in Amsterdam, het leven van voor het ongeluk, is daarbij haar 'stip op de horizon'.

Dit jaar, op 16 oktober 2022, is het de beurt aan ons, een groot deel van haar vrienden en familie, om namens haar de halve marathon te lopen. Bea's familie heeft de Hersenstichting uitgekozen om als team geld voor op te gaan halen. Dit om de ingrijpende gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel onder de aandacht te brengen, en vooral ook om verder onderzoek ernaar te steunen.

Totaal opgehaald bedrag: € 495
Streefbedrag: € 750
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

Julie

16-10-2022
€ 30

Sander

15-10-2022
€ 20

Erik

15-10-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer