Florine Dorhout Mees

100KM voor de Hersenstichting

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening, of je het nou hebt over Alzheimer, ADHD, Depressie of Parkinson. De impact van de Coronacrisis op de mentale gezondheid van velen is enorm. De Hersenstichting werkt hard aan gezonde hersenen voor iedereen en ik wil ze hier graag bij helpen! De Hersenstichting zet niet in op één aandoening, maar investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen, en mensen met een hersenaandoening zo goed als mogelijk laten meedoen in de maatschappij. Op 2 juni 2021 stap ik in mijn geliefde skiffje en ga ik de uitdaging aan. Ik ga in mijn eentje100KM roeien om geld op te halen om de Hersenstichting op weg te helpen. Ik hoop op jullie steun!

Totaal opgehaald bedrag: € 370
Streefbedrag: € 1.200
Ringvaart 2021
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Cor

02-05-2021
€ 10

Just

01-04-2021
€ 10

Hessel

01-04-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 0 m (0%). Mijn doel afstand: 100 km.

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer