Helene Krijger

Voor Beatrijs en alle anderen met (traumatisch) hersenletsel

( Lid van team: Rennen voor Beatrijs )

Je hebt soms iemand die je bij blijft! Beatrijs heb ik samen met mijn collega’ s mogen behandelen! Ik als fysio in een zeer fijn team 💪☺️! Zo hebben wij haar samen met haar liefdevolle toegewijde ouders en zus de eerste stappen laten zetten. Ik zag deze actie en tja dan is er één ding te doen inschrijven en/of doneren.


4 maanden daarvoor lag mij wereld ook even stil, met een racefiets in een bocht gevallen over stro (nooit gezien ) gelukkig had ik een helm op en geen zichtbare schade in mijn hersenen maar wel een flinke klap waarbij ik moe, hoofdpijn, traag, concentratie, aandachtsproblemen had in de eerste weken! Relatief kleine symptomen die wel impact hadden op mijn functioneren  Gelukkig was ik na 3 maanden weer volledig aan het werk (door een liefdevol geduldig team) Maar hoe vaak is dat anders!! Geld is hard nodig om nog beter te begrijpen waarom de ene wel hersteld (met veel/ weinig / geen schade) en de andere niet en wat is de beste behandeling?! Daarom ga ik dat end toch nog 1 keer lopen!

Totaal opgehaald bedrag: € 456
Streefbedrag: € 1.000
13 dagen
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

Vincent

15-10-2022
€ 5

Sophie

15-10-2022
€ 5

Sara

15-10-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer