Jacob Kiestra

Hardlopen voor Iris

( Lid van team: Team Iris )

Hoe slecht kan een bericht zijn, hoe kan een bericht zoveel impact op je leven hebben, hoe kan een bericht jou lam slaan, alles op zijn kop zetten? Het bericht dat je hersenletsel hebt is hard, keihard. Iris kreeg dit bericht en moet er maar mee omgaan, zo goed en kwaad als dat gaat…. Na jaren gaat het nu wat beter en zijn er gelukkig weer vreugde momenten waar ook wij van mogen genieten samen met Iris! Een hapje, een dansje en nu gaan we samen de Tilburg Ten Miles rennen. We willen als TEAM IRIS er ook voor zorgen dat minder mensen van dit soort slecht nieuws berichten te horen krijgen. Daarom vragen wij aandacht voor de hersenstichting, NAH en het verhaal van Iris: lees en huiver en doneer!
Totaal opgehaald bedrag: € 250
Streefbedrag: € 250
Nog te gaan tot TTM!!!
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Rutger

20-08-2019
€ 25

Latu

07-08-2019
€ 25

Rolf & Yvonne

06-08-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer