Janys Van der Stel

Marathon Rotterdam 2022

Ik wil graag een marathon lopen voor het goede doel. Ik kwam al snel op de hersenstichting uit, omdat mijn zus in haar kindertijd een hersentumor heeft gehad en dat heeft veel impact op mij gehad. Een andere reden is dat iedereen, denk ik in zijn nabije omgeving, wel iemand kent die last heeft van een hersenziekte, zoals bijvoorbeeld psychische problemen mogelijk ook door Corona, een opa of oma met dementie of mensen met een hersenbloeding. En zo zijn er nog tal van andere hersenziekten. Mede door de Corona zat ik zelf soms ook niet lekker in mijn vel en heeft me doen besluiten te gaan trainen voor de marathon in Rotterdam. De hersenstichting is een mooi doel voor een breed publiek en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.
Totaal opgehaald bedrag: € 1.025
Streefbedrag: € 500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

M.

11-04-2022
€ 25

Jump en Truus

10-04-2022
€ 15

Sjanie

10-04-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 0 m (0%). Mijn doel afstand: 42 km.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer