En weer thuis...

In alle drukte van onze reis is het blog via de pagina van de Hersenstichting er bij in geschoten. We hebben via Facebook wel regelmatig een update gedaan van onze rally, maar dit was uiteraard niet voor iedereen zichtbaar. Daarom hier nog een kort verslag van ons avontuur.

Begonnen in Brussel op zaterdag 7 mei, we gingen rond half 12 van start richting Calais. Het was voor ons de eerste keer door de Eurotunnel, ook dat is op zich al best een keer een belevenis. En dan in Engeland...goed opletten en vooral links blijven. Na een paar dagen kwamen we in een ritme. We wisselden het rijden en kaart lezen om de dag af en dat ging eigenlijk prima. We hebben nog nooit zoveel rotondes gezien als in Engeland, maar die zijn ook ideaal als je een keer verkeerd rijdt. 

Bij de start haddden we het roadboek gekregen waarin per dag een etappe stond vermeld met leuke routes, mooie plekken en opdrachten, niets moest, alles mocht. Het roadboek was onze leidraad waar we soms wat kleine aanpassingen in hebben gedaan. Zo veel mooie landschappen gezien, de meest vriendelijke mensen ontmoet, bijzondere overnachtingen gehad en vooral heel veel lol gehad. Een kerkje in een gehucht bezocht waar toevallig een mevrouw naar binnen ging, een rondleiding gehad in een kapel in Aberdovey (Wales) wat een man tot woonhuis had omgetoverd, voor een knuffel met een Welshman en een pak stroopwafels de stroomstoring in de auto opgelost gekregen, moederdagontbijt bij de krijtrotsen en zo door. Tussendoor diverse deelnemers aan de rally gesproken, iedereen met zijn eigen verhaal. Dit zijn de dingen die onze reis speciaal hebben gemaakt.

Tijdens onze rally bleven de donaties binnenkomen en zo zijn we met een mooi bedrag van € 1.505,- onze reis geëindigd. Na aankomst in de haven van IJmuiden stond Annet van de Hersenstichting ons op te wachten en konden wij haar de cheque overhandigen. 

Onze dank aan iedereen die heeft gedoneerd, super lief, jullie bijdrage komt op een goede plek terecht.

Groetjes,

Karin en Mariska

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer