Lida Zwaan

Hersenbloeding

Ik heb 10 jaar geleden een beroerte gehad met uitval links. Ik heb 8 jaar niet buiten kunnen lopen. Met behulp van mijn fysiotherapeut ben ik gestart met lopen: eerst 60 meter, nu na veel oefenen 1,6 kilometer. Mijn doel is om te komen tot minstens 2 kilometer en ik heb daarvoor donateurs gezocht. Inmiddels heb ik 220 euro opgehaald. Mijn streefbedrag is 500 euro om te doneren aan de hersenstichting. Wie wil mij helpen mijn doel te bereiken?
Met vriendelijke groet, Lida Zwaan

Totaal opgehaald bedrag: € 1.169
Streefbedrag: € 700
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 4

Lisette

19-04-2022
€ 10

Lida

10-03-2022
€ 60

Anoniem

03-03-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 2 km (100%). Mijn doel afstand: 2 km.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer