M
Maria Straatman

De Gezusters rijden een Barrel Challenge voor de Hersenstichting

Voor de 2e keer rijden wij....de zusters Martha en Maria weer een Barrel Challenge. Nu hebben we samen wel vaker gekke ideeën. Vorig jaar gereden we naar spanje en dat vonden we wel goed zo omdat het wel een pittige rit is, maar naar een tijdje begon het weer te knagen. Daarom gaan we dit jaar weer mee en nu naar naar Roemenië, maar we proberen er ook dit jaar weer iets goeds naast te doen en daarom rijden ze deze keer voor de Hersenstichting omdat het een actie is die dichtbij ons staat. Elke familie heeft er wel mee te maken,dus ook wij. Het avontuur gaat 21 juni beginnen en duurt een week, een race van 4500 km in een auto van voor het jaar 2000. Deze prestatie is wel een donatie waard vonden we.

Bedankt en groetjes de Gezusters

Totaal opgehaald bedrag: € 550
Streefbedrag: € 500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 172

Maria

26-08-2019
€ 78

Maria

21-06-2019
€ 40

martha

29-05-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer