Marlon Schur

Mental health matters!!

Mijn naam is Marlon.
In augustus 2013 is onze dochter geboren.
Daar waar de meeste moeders na de geboorte van hun kind op een roze wolk zitten, was dat bij mij niet het geval.
Allerlei vragen en angstgevoelens kwamen in die periode op mij af. Ik raakte in een postnatale depressie. Door veel (medische) hulp uit mijn omgeving ben ik er na jaren bovenop gekomen. En kan ik vol trots zeggen dat de geboorte van ons tweede kindje een hele andere ervaring is geweest. Doordat ik wist wat ik moest doen en de hulp die ik heb gekregen. Dit gun ik elke moeder. Vandaar dat ik mij wil inzetten voor de Hersenstichting, want jaarlijks krijgen 13% van de pas bevallen moeders last van een depressie na de geboorte. En kampen er meer dan 25% van de oudere mensen met een angststoornis. 

Ik wil mij inzetten zodat er meer onderzoek en begeleiding kan plaatsvinden omtrent dit onderwerp. Want de juiste hulp en aandacht maakt het verschil! 
Daarom doneer ik van elk verkocht artikel die ik maak 5% aan de Hersenstichting.

Kijk voor meer informatie op: www.mjswoodenzo.nl

 

Totaal opgehaald bedrag: € 619
Streefbedrag: € 10.000
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 79

MJS WOOD & Zo

09-11-2022
€ 5

Anoniem

06-11-2022
€ 5

Anoniem

06-11-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer