Niels Daemen

Niels loopt 10km voor stichting Sterk en Positief

( Lid van team: Stichting Sterk en Positief 10 oktober 2021 hardlopen Leiden marathon )

Een hersenaandoening zet je leven op z'n kop.

Doordat de hersenen zo complex en belangrijk zijn, kan het grote gevolgen hebben als er iets misgaat. Vrijwel iedereen krijgt ooit, zelf of in zijn omgeving, te maken met een hersenaandoening. Ondanks dat er medisch steeds meer mogelijk is, blijven de hersenen een relatief onbekend gebied. Onderzoek is daarom ontzettend belangrijk!

Ik zet mij graag in voor de stichting Sterk & Positief dat geld inzamelt voor onderzoek om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Hiervoor loop ik de 10K tijdens de Leiden Marathon.

Steun mij en doneer nu!

Totaal opgehaald bedrag: € 730
Streefbedrag: € 1.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Bas

09-10-2021
€ 25

Brechtje

09-10-2021
€ 25

Anoniem

09-10-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer