Saskia Hogeboom

Ik wandel de 10 kilometer voor stichting Sterk en Positief

( Lid van team: Stichting Sterk en Positief 18 september 2021 wandelen Leiden marathon )

In 2017 het vervelende nieuws gekregen dat onze goede vriend Charles een hersentumor heeft en na dit bericht niet anders kunnen dan meeleven en hem steunen waar nodig.

Diep respect voor de wijze waarop Charles en Natascha een negatieve boodschap weten om te zetten in een Sterk en Positieve levenshouding.

Door mee te doen aan deze 10 km wandelen, hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan Stichting Sterk en Positief. Natuurlijk gaat mij dat in mijn eentje niet lukken en hoop ik dat jullie mij hiervoor willen sponsoren. Zodat er meer en beter onderzoek gedaan kan woden naar de opsporing van hersentumoren.

Totaal opgehaald bedrag: € 233
Streefbedrag: € 75

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Marianne

11-03-2020
€ 5

Anoniem

10-03-2020
€ 5

Frank

06-03-2020

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer