S
Sil Drentje

Sil wandelt de vierdaagse

Ik ben Sil en ben 70 jaar oud. Dit jaar mag ik voor de tweede keer mee doen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Ontzettend zwaar maar ook weer een groot feest. Graag zou ik door deze sportieve actie aandacht willen vragen voor de hersenstichting. Ik heb namelijk van dichtbij meegemaakt wat het betekent als er iets mis is met de hersenen. Als jullie zouden willen doneren voor de hersenstichting dat zou ik te gek vinden.  Ik hoop op jullie bijdrage. Met vriendelijke en sportieve groet Sil.

Totaal opgehaald bedrag: € 215
Streefbedrag: € 100
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Hans en Willie

15-07-2019
€ 5

Anoniem

10-07-2019
€ 25

Adelle

03-07-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer