Simon Stoel

Dear Mama

( Lid van team: Float like a butterfly )

Het hersenletsel van jullie moeder is fors. Er zit bloed en zwellingen op meerdere plekken in haar hoofd en hierdoor is herstel complex. Ze is nog niet klaar om te revalideren. Laat staan zelfstandig wonen.
Deze tekst kreeg ik afgelopen vrijdag 19 juli te horen toen ik samen met mijn zus, oom en tante het behandelplan voor mijn moeder kreeg te horen.

De val is iets meer dan een maand geleden en mijn wereld staat op zijn kop. Ik wil iets doen, maar vanwege de complexiteit van het letsel sta ik machteloos. Mijn uitlaatklep is sporten, dat is altijd al zo geweest. Ik heb een sportopleiding gedaan en weet hoe belangrijk bewegen is. Voor mijn moeder en voor ieder ander die direct of indirect is getroffen door (traumatisch) hersenletsel wil ik geld ophalen. Ik ga hardlopen voor mijn moeder en hoop met jouw financiële bijdrage een mooi geldbedrag in te zamelen voor de Hersenstichting.

Zoals Tupac in zijn lied Dear Mama zingt: "When I was sick as a little kid, to keep me happy there's no limit to the things you did." Daarom ga ik op zondag 6 oktober de 10 km van de Singelloop in Utrecht lopen. Samen met 10 vrienden, 10 kilometer.

Voor de Hersenstichting. Voor mijn moeder.

Totaal opgehaald bedrag: € 820
Streefbedrag: € 900
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Cees

06-10-2019
€ 25

Ellen

05-10-2019
€ 10

Jeroen en Melanie

05-10-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer