T
Thomas Hunfeld

Hersenactiviteit

( Lid van team: Float like a butterfly )

Mijn neef Simon te helpen donoren te werven voor hersenonderzoek ter ere van Aurelia's herstel van haar hersenbloeding. Tevens heeft mijn moeder geleden aan een hersentumor, na de operatie is ze gelukkig volledig hersteld. Maar deze 2 voorbeelden van hersenbeschadiging binnen mijn directe familie zorgen ervoor dat ik mijzelf graag inzet voor de strijd tegen alle hersen gerelateerde problemen.
Totaal opgehaald bedrag: € 105
Streefbedrag: € 100
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Annemieke

06-10-2019
€ 10

Randy

21-09-2019
€ 10

Ed

21-09-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer