Tymon Geul

Singelloop voor Hersenstichting

( Lid van team: Float like a butterfly )

Mijn goede vriend Simon heeft twee maanden geleden iets verschrikkelijks meegemaakt. Zijn moeder heeft door een val hersenletsel opgelopen. Mijn eigen moeder werkt al zo lang ik me kan herinneren als fysiotherapeut voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en uit haar verhalen weet ik wat voor impact zo’n ongeluk kan hebben op patiënt en naaste familie. Met Simon en een groep vrienden loop ik de Singelloop om geld in te zamelen voor de hersenstichting, want alle beetjes helpen. Steun jij ons ook?
Totaal opgehaald bedrag: € 365
Streefbedrag: € 200
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Chantal

02-10-2019
€ 10

Alain

02-10-2019
€ 10

Marijke

01-10-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer