Vincent Van Es

Tour de Hersens (fietsen voor hersens)

Mijn naam is Vincent (Vos) en heb zelf in 2020 een herseninfarct gehad. Hiervan ervaar iedere dag nog de consequenties in mijn dagelijks leven. Herseninfarcten ontstaan meestal door erfelijke belasting. Dit was bij niet het geval. Bij mij is het ontstaan door een gescheurd bloedvat welke bloedproppen heeft losgelaten. 

Nadat ik met spoed naar het ziekenhuis was gebracht en werd geopereerd begon een week later de revalidatie. Dat is toch best heftig als je als gezonde dertiger ineens niet meer kan lopen en aan een kant van je lichaam regelmatig verlamd bent.

Door veel revalidatie, onderzoeken en doorzettingsvermogen heb ik weer een deel van mijzelf teruggevonden. Ook al wordt ik niet meer de oude. Daarom hoop ik dat mensen de hersenstichting willen sponsoren en vooral voor onderzoek na herseninfarcten voor mensen in de dertig.

Hiervoor ga ik proberen 2200kM in de de aflopende tijd van de actie te fietsen 🚴🚴🚴💨💨💨  op mijn racefiets, hiermee wil ik sponsor geld op halen voor onderzoek.

volg mijn fiets avontuur op:

strava: Vos Van Es                                                      Instagram: vincelifeandadventures


groetjes,

Vincent (Vos)

Totaal opgehaald bedrag: € 1.116
Streefbedrag: € 1.000
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Gianni

27-07-2022
€ 10

YR-support

15-07-2022
€ 15

Ron

10-07-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer