Ascending People

Valentijns box voor de Hersenstichting!

- Verras iemand met een Valentijns box en steun daarmee de Hersenstichting! -

In samenwerking met Ascending People te Hengelo heeft ons team boxen samengesteld en verkocht met het thema Valentijn. De boxen waren gevuld met verschillende lekkernijen voor Valentijnsdag (o.a. Wijn, chocola, borrelhapjes en kaarsjes).

In totaal zijn er 60 boxen verkocht, de opbrengst hiervan doneren wij aan de Hersenstichting.

Bram Bergers, Susan van der Burg, Lotte Schut, Daphne Lagraauw, Janique Westerbeek, Pieter van der Weide, Valentijn Boriglione, Ellis Olde Wieverink, Daphne Tijhuis, Gido Roelofsen, Berta Ilo, Tamara Platenkamp

Teamleden

Kirsten