Brain Talk @ Muziekgebouw Eindhoven

Brain Talk @ Muziekgebouw Eindhoven

Hersenaandoeningen komen vaak voor bij ouderen, waardoor de jongere doelgroep hier vaak niet mee bezig is. Vaak wordt dan ook vergeten dat 1 op de 4 mensen een hersenaandoening krijgt. Toch komen hersenaandoeningen niet alleen bij ouderen voor. Zo kwam teamgenoot Lotte er 4 jaar geleden achter dat haar vader de ziekte van Parkinson heeft. Dit heeft niet alleen heel veel effect op haar vader, maar ook op het hele gezin en de vriendengroep. Dit komt ook vaak door de onwetendheid die bij hersenaandoeningen als Parkinson komen kijken. Met deze reden willen wij door middel van onze inzamelingsactie bewustwording over hersenziektes creëren, zodat het ook voor familie- en vrienden makkelijker word om met ziektes als Parkinson om te gaan.

Totaal opgehaald bedrag: € 15
Streefbedrag: € 5.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Danique

16-02-2021
€ 5

Danique

16-02-2021
€ 5

Danique

16-02-2021

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer