Willem en Fem

Singelloop Utrecht voor de Hersenstichting

Op zondag 6 oktober lopen wij 10 km op de Utrechtse Singelloop om geld te op te halen voor de Hersenstichting. Zo hopen we bij te kunnen dragen aan gezonde hersenen voor iedereen! 

Hersenbloeding, dementie, depressie, angstoornis of whiplash. Hersenaandoeningen zijn er in zo veel verschillende soorten, dat bijna iedereen er wel eens mee in aanraking komt. Eén ding hebben alle aandoeningen gemeen: ze kunnen enorme gevolgen hebben voor jouw leven en dat van de mensen om je heen. 

De Hersenstichting zet zich in om het aantal hersenaandoeningen in Nederland terug te dringen en om ziekteleed bij patiënten te verminderen. Dit doet ze door te investeren in onderzoek, de ontwikkeling van behandelmethoden en het verspreiden kennis over aandoeningen en hoe je het risico op een hersenaandoening zelf kunt verkleinen (bewegen, gezond eten, slapen, onder vrienden en familie zijn etc.).

Wij zetten ons graag in voor dit nobele doel en vragen daarbij om uw hulp. We willen proberen om 250 euro op te halen. Iedere bijdrage is welkom!

Voor meer info over hoe je zelf kunt bijdragen aan je hersengezondheid: 
https://www.hersenstichting.nl/alles-over-hersenen/de-hersenen/gezonde-hersenen

Totaal opgehaald bedrag: € 380
Streefbedrag: € 250

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Melanie

06-10-2019
€ 5

Daphne

06-10-2019
€ 5

Camille

06-10-2019

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer