Ascending People

Valentijns box voor de Hersenstichting!

- Verras iemand met een Valentijns box en steun daarmee de Hersenstichting! - 

 

In samenwerking met Ascending People te Hengelo heeft ons team boxen samengesteld en verkocht met het thema Valentijn. De boxen waren gevuld met verschillende lekkernijen voor Valentijnsdag (o.a. Wijn, chocola, borrelhapjes en kaarsjes).

In totaal zijn er 60 boxen verkocht, de opbrengst hiervan doneren wij aan de Hersenstichting.  

 

Bram Bergers, Susan van der Burg, Lotte Schut, Daphne Lagraauw, Janique Westerbeek, Pieter van der Weide, Valentijn Boriglione, Ellis Olde Wieverink, Daphne Tijhuis, Gido Roelofsen, Berta Ilo, Tamara Platenkamp 

 

Totaal opgehaald bedrag: € 520
Streefbedrag: € 500

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Kirsten

01-03-2022
€ 510

Team van Ascending People

21-02-2022

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven is belangrijk om je hersenen zo gezond mogelijk te houden. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer