HersenenvoorHersenen

Studenten Hogeschool Leiden zetten zich in voor de Hersenstichting

Wij zijn Studenten van de Hogeschool Leiden en voor ons project Sales zetten wij ons in voor de hersenstichting. Wij willen zo veel mogelijk geld ophalen voor de hersenstichting, want wij kennen alle 5 wel iemand met een hersenaandoening of hersenletsel en zien hoe lastig dit kan zijn voor de persoon zelf maar ook voor zijn of haar omgeving en daarom vinden wij dit een mooi doel om ons voor in te zetten. Wij gaan bingo avonden organiseren in verzorgingstehuizen om zo geld op te halen voor de hersenstichting. Heeft u hier interessen in kunt u contact opnemen met het onderstaande e-mail adres voor verdere informatie. Daarnaast zouden wij het heel erg waarderen als u ons kunt steunen d.m.v een donatie en deze actie deelt met uw vrienden en familie om zo een mooi bedrag op te halen waarmee de hersenstichting weer onderzoek kan doen en mensen kan helpen die dit nodig hebben.

 

 

 

hersenenvoorhersenen2022@gmail.com

 

Totaal opgehaald bedrag: € 1.345
Streefbedrag: € 2.500
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Buren

03-11-2022
€ 5

Jacob

03-11-2022
€ 5

Anoniem

03-11-2022

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer