Zuudwolde Ontour

Uw advertentie ruim 8500 km lang 11 Europese landen laten doorkruizen,

Wij, Edwin Strijker en Mark Veldhuizen, doen mee aan de Baltic Sea Circle: een avontuurlijke rally om de Baltische Zee. Deze rally is vindt plaats tussen 6 en 23 juni, waarbij wij zonder GPS van Groningen door Duitsland, Denemarken, Zweden navigeren naar de Noordkaap. Daarna rijden we verder richting Moermansk, Sint-Petersburg, Tallin en Kaliningrad om hopelijk weer in Groningen te finishen. Het draait tijdens deze rally niet om snelheid, wel om creativiteit. En dat is maar goed ook, want de auto moet minimaal 20 jaar oud zijn en mag een maximale straatwaarde hebben van €3000,-. Daarnaast is het gebruik van GPS uit den boze. We hebben gekozen voor een rode Volkswagen Transporter van 1999. Om mee te mogen doen, moeten wij minimaal €750 inzamelen voor een goed doel naar keuze. Wij hebben gekozen voor de Hersenstichting omdat de hersenen het belangrijkste orgaan van je lichaam is. Zonder hersenen heb je geen bestaan. En het kan iedereen overkomen. Denk bijvoorbeeld aan alzheimer, ALS, een beroerte, Huntington, hersentumor, maar ook depressie, dyslexie of epilepsie. Wellicht bent u, of kent u, zelf ook iemand die een hersenaandoening ondergaat. Wilt u onze actie voor de Hersenstichting steunen? Iedere donatie draagt bij aan onderzoek naar verbetering van de behandelingen of zelfs genezing. Als tegenprestatie mag uw naam of advertentie op onze auto prijken. En zo gaat u met ons mee op reis door 11 landen in Europa.

 

 

Totaal opgehaald bedrag: € 3.520
Streefbedrag: € 8.500
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 50

jeroen

06-06-2019
€ 5

Anoniem

30-05-2019
€ 150

KUIPER TRUCKS BV

16-05-2019

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer