G
Geert Jan Groeneveld

Donatie t.b.v. oratie Prof. dr. G.J. Groeneveld

Motivatie voor doneren aan Hersenstichting

Op 1 oktober 2020 is Geert Jan Groeneveld benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Leiden (Faculteit der Geneeskunde) met als leeropdracht Klinische Neurofarmacologie. Op vrijdag 11 maart 2022 zal hij zijn oratie uitspreken. Geert Jan waardeert het enorm als er een donatie kan worden overgemaakt naar de Hersenstichting. Heel specifiek vraag Geert Jan aandacht voor onderzoek dat leidt tot nieuwe inzichten in de oorzaken van neurodegeneratieve ziekten. Via deze actiepagina kunt u hieraan een bijdrage leveren.

Totaal opgehaald bedrag: € 3.540
Streefbedrag: € 3.500

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

Anoniem

24-03-2022
€ 25

Naomi

14-03-2022
€ 25

Anoniem

14-03-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer