Eindelijk geboekt!

Nadat mijn vriendin Viola mij al in de zomer van 2019 had gevraagd om te gaan trainen voor de Kilimanjaro, was het plan om in 2020 ook echt te gaan. Ware het niet dat een of ander virus roet in het eten gooide!

Nu, eind oktober 2021 en vele wandelingen en sportuurtjes verder (hier moet ik motivator Leslie Jambor van de vorige sportschool even noemen 😘) hebben we eindelijk geboekt. Op 5 februari vertrekken we naar Tanzania om de hoogste berg van Afrika te beklimmen, één van de 7 summits van de wereld.

Heel veel zin om dit mooie nationale park te bezoeken en ook om onze eigen grenzen te verkennen. We komen vast de man met de hamer meer dan eens tegen, maar we zullen zien hoe ons dit afgaat. Heel graag vraag ik ieders steun in de vorm van een donatie voor de Hersenstichting.
Vooral de strijd tegen dementie vind ik belangrijk aangezien dit steeds vaker zal voorkomen en een vreselijke ziekte is. om persoonlijke redenen vind ik ook aandacht voor autisme en adhd belangrijk.  

Dus om maar met een slogan van een sportmerk te spreken: just do it!

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer