Astrid Kühlkamp

Kilimanjaro 2022 - Astrid & Viola

Samen met mijn vriendin Viola ga ik in februari 2022 naar de top van de Kilimanjaro. Deze hoogste berg van Afrika, ligt in Tanzania en is bijna 6000 meter hoog. Als ik dan toch ga, wil ik graag een goed doel verbinden aan mijn tocht om daarmee ook iets nuttigs voor anderen te kunnen doen. Er zijn er vele goede doelen, maar mijn keuze is, om persoonlijke redenen, op de Hersenstichting gevallen. 


Ik haal graag geld op voor de Hersenstichting omdat er meer aandacht voor autisme en adhd moet komen en ook omdat ik hoop op een medicijn tegen dementie. Daarnaast is er ook veel verborgen leed doordat bijv. de gevolgen van een hersenaandoening niet altijd aan de buitenkant zichtbaar zijn, maar wel grote impact hebben. Tot slot ben ik erg onder de indruk van wat de Hersenstichting doet met de app "het ommetje". Op een laagdrempelige manier mensen letterlijk in beweging brengen en daarnaast ook nog kennis overdragen. Chapeau!

 

Totaal opgehaald bedrag: € 6.095
Streefbedrag: € 5.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Henri

08-03-2022
€ 10

Danielle

08-03-2022
€ 10

luke- Ik bewonder jullie doorzettingsvermogen heel erg en ik ben trots op mijn moeder. Mam, ik ben blij dat ik jouw dochter ben en jij bent een voorbeeld voor mij. Misschien ga ik zelf ook nog eens de berg op

07-03-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer