Dirk-Jan van Dieren

Jubileumbijdrage voor de Hersenstichting

Dirk-Jan van Dieren vierde in april zijn 25 jarig jubileum als Engineer met zijn collega’s van KLM Engineering & Maintenance.
‘Zelf heb ik in het begin van mijn loopbaan in 2000 door een ongeval een hersenkneuzing opgelopen, waardoor ik veel sneller mentaal vermoeid raak, zeker in combinatie met een drukke kantoorbaan. Hierbij is door weer en wind naar mijn werk fietsen een goede fysieke uitlaatklep, evenals geregeld hardlopen.
Omdat zoals bij velen met hersenletsel aan de buitenzijde niets te zien is, vergelijk ik mijn hoofd wel eens met een sneeuwbol, die dan even tot rust moet komen.
Om vanwege mijn eigen NAH ervaring het goede werk van de Hersenstichting onder de aandacht te brengen, heb ik als cadeau een bijdrage voor de Hersenstichting gevraagd. Dit heeft € 225 opgeleverd, wat ik graag doneer.’

Totaal opgehaald bedrag: € 225
Streefbedrag: € 225
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 225

Dirk-Jan

26-04-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer