Karin en Mariska

Bar-rels for Brains

Doordat binnen de familie een aantal mensen te maken hebben gekregen met een herseninfarct/hersenbloeding willen wij via een rally door Engeland en Schotland geld inzamelen voor de Hersenstichting. Door corona is deze trip al twee jaar uitgesteld, maar nu lijkt het toch echt te gaan gebeuren. We starten onze roadtrip op 6 mei in Brussel en eindigen op 16 mei in Edinburgh.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.505
Streefbedrag: € 500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

A.

14-05-2022
€ 50

Gee en Wendy

07-05-2022
€ 100

Xin-Accountancy

07-05-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer