Reintje Stomphorst

Wandelen voor succesvoller behandelen

Ik vraag me af wat moeilijker is in mijn eentje de Eifelsteig lopen of meer dan €1000 ophalen voor de hersenstichting. Na afloop van de wandeling en de inzameling zal ik het antwoord gevonden hebben. Als de Coronamaatregelen in Nederland en Duitsland het toelaten wil ik eind april met de Eifelsteig beginnen. 313 km verdeeld over 15 dagen. Mijn naam is Reintje en in 2015 ben ik geopereerd aan een hersentumor. Zoals Bert Keizer ooit zei: zo’n ding verwijderen kun je vergelijken met een klodder jam uit een wollen trui halen. Bij de laatste controle lijkt de tumor helaas aan een opleving begonnen te zijn. Sinds de operatie heb ik met niet aangeboren hersenletsel nog wat meer beperkingen dan voor die tijd. Gezondheid was nooit mijn sterkste kant. Ik leid dan ook een tamelijk terug getrokken bestaan maar nu ga ik dan toch letterlijk en figuurlijk naar buiten treden. Ik loop en ga daar verslag van doen. Twee weken nadat ik de Eifelsteig heb afgerond of -als het niet mogelijk blijkt die te lopen door de coronamaatregelen-, na 1000 trainingskilometers lopen in Nederland sluit de inzamelingsactie en het blog.

Wil je me volgen? 

Dat kan op verschillende manieren op mijn blogpagina: jekuntweldansen.nlop https://www.facebook.com/jekuntweldansen en/of https://twitter.com/reintjejoke

Totaal opgehaald bedrag: € 2.376
Streefbedrag: € 1.000
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Anoniem

20-05-2023
€ 25

Elise

07-05-2023
€ 15

Participant

29-04-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 313 km (100%). Mijn doel afstand: 313 km.

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer