Hester van der Valk

De Marathon van Amsterdam voor Irene

In maart 2019 overleed heel plotseling onze lieve moeder Irene, veel te jong, aan een hersenbloeding ontstaan door een aneurysma, een "lekke band" in het hoofd. 3% van de bevolking heeft een aneurysma in het hoofd. In Nederland krijgen per jaar 1500 mensen een hersenbloeding door een aneurysma. Ik wil door mijn actie aandacht vragen voor deze hersenaandoening en tegelijk anderen inspireren om meer te bewegen en het beste uit zichzelf te halen.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.800

Karin