Totaal opgehaald bedrag: € 93.085
Streefbedrag: € 280.000

Stichting Sterk en Positief

Mijn naam is Charles La Haye, 46 jaar.

In november 2017 is er bij mij een hersentumor geconstateerd. Bijna 2 jaar onderweg geweest, geopereerd, 28 bestralingen gehad in het Holland PTC (Delft) en 12 chemokuren achter de rug! 

Ondanks neurochirurgie, chemotherapie en bestraling is de prognose van de meeste hersentumoren nog steeds erg slecht. De helft van de patiënten met de meest voorkomende hersentumor, een glioblastoom, is na iets meer dan een jaar niet meer in leven. Er is dus dringend behoefte aan nieuwe therapieën.Dit heeft te maken met de bloed-hersenbarrière.

Dit is in normale omstandigheden erg gunstig want er kunnen zo moeilijker giftige stoffen de hersenen in komen, maar in het geval van hersentumoren is dit juist ongunstig. Chemotherapieën kunnen namelijk hierdoor de tumor moeilijk bereiken.

Omdat kwaadaardige hersentumoren tot op de dag van vandaag niet te genezen zijn hebben we begin 2019 onze stichting "Sterk en Positief" opgericht. In samenwerking met de hersenstichting zamelen we geld in voor noodzakelijk  onderzoek.

Hopelijk kunnen we met uw steun hersentumoren geneesbaar krijgen! 

Steun ons en doneer op deze actiepagina van de hersenstichting of op www.sterkenpositief.nl 

Met vriendelijke groet, Charles La Haye

Top deelnemers

 • 1

  Stichting Sterk en Positief

  Onderzoek om hersentumoren geneesbaar te krijgen
  € 71.056
 • 2

  Reintje Stomphorst

  Wandelen voor succesvoller behandelen
  € 2.000
 • 3

  Ghislaine Vedder

  1/4 marathon voor project sterk en positief
  € 1.000

Bekijk de actie toolkit

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Bekijk toolkit

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Anoniem

08-07-2022
€ 17

Anoniem

09-04-2022
€ 5

Mischa

09-04-2022

Bekijk de andere mogelijkheden?

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer