Totaal opgehaald bedrag: € 75.608

Sunset Walk in Noordwijk

 • 3,5 kilometer (rolstoelvriendelijk)
 • 5 kilometer
 • 10 kilometer

Op zaterdag 8 juli vond de tweede editie plaats van de Sunset Walk. De Hersenstichting wil alle deelnemers, partners en ambassadeurs bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

Met elkaar hebben we aandacht en begrip gevraagd voor iedereen die dagelijks moet leven met de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening. Ook is er een geweldig bedrag opgehaald voor belangrijk hersenonderzoek en innovaties. 

We zijn enorm geschrokken van het bericht dat onze ambassadeur Edwin van der Sar getroffen is door een hersenbloeding. Dat heeft ons erg aangegrepen. Edwin en Annemarie zouden in Noordwijk aanwezig zijn bij de Hersenstichting Sunset Walk. De steun van Ruud van Nistelrooij, die in plaats van Annemarie het startsein van de Sunset Walk gaf, waarderen wij ontzettend. We leven mee met de familie Van der Sar en hopen op een spoedig en goed herstel voor Edwin.

Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Sterker nog, al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Met de Sunset Walk halen we geld op om meer onderzoeken en projecten mogelijk te maken. Zodat mensen met een hersenaandoening een betere kwaliteit van leven hebben én kunnen meedoen in de maatschappij.

Win prijzen met jouw Sunset Walk

 • Haal jij 100 euro of meer op? Dan krijg jij onze unieke Hersenstichting-sokken die we mede dankzij onze partner Medsocks mogen aanbieden.
 • Ga jij voor de 1.000 euro? Dan ontvang je een Fitbit Inspire 3, die we namens onze sponsor Fitbit aan jou mogen weggeven.
 • Onder alle deelnemers die 50 euro of meer hebben opgehaald, verloten we verschillende prijzen, waaronder ANWB-waardebonnen van 100 euro, jaarabonnementen op Wandelmagazine en het kookboek Voed je Brein. Dus zet hem op!

Geld ophalen via jouw actiepagina kan tot 15 juli.

Top deelnemers

 • 1

  Marieke Bakker

  Lopen voor hersenletsel
  € 4.590
 • 2

  Renate Theune

  Renate's Sunset Walk
  € 3.565
 • 3

  Féline & Ralph Polman

  Sunset Pollie Walk
  € 3.215

Top teams

 • 1

  TEAM SOFT & MILD

  Wat zacht- en mildheid is goed voor de wereld en ons brein! ♥️🧠
  € 2.391
 • 2

  Samen Sterk

  Samen sterk voor Robin
  € 2.345
 • 3

  Team Marcel

  Marcel de Coninck
  € 1.688

Bekijk de actie toolkit

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Bekijk toolkit

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

28-01-2024
€ 10

Folkert

29-07-2023
€ 15

Anoniem

27-07-2023

Bekijk de andere mogelijkheden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer