Kom in actie voor de Hersenstichting

Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie om geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Wij geloven dat een sponsoractie meer is dan geld inzamelen alleen.

Met een sponsoractie breng je het werk van de Hersenstichting op een uiterst positieve manier onder de aandacht van je familie en vrienden. Daar helpen we je natuurlijk graag een handje bij! Dit actieplatform helpt je om je actie op een eenvoudige en snelle manier onder de aandacht te brengen.

Bekijk de tab Tips voor verschillende tips & tricks die je kunnen helpen bij het opzetten van een succesvolle actie.

Totaal opgehaald bedrag: € 656.183

Wat ga je doen?

Start je eigen actie

Start je eigen actie en zamel geld in voor de Hersenstichting door te doen wat jíj leuk vindt! Verkoop zelfgemaakte gebak, loop je eerste marathon of vraag om donaties voor je verjaardag.

Start je eigen actie

Doe mee aan een evenement

Doe mee aan een van onze vele (lokale) evenementen en zamel geld in voor de Hersenstichting. Over de finishlijn komen voelde nog nooit zo goed!

Bekijk evenementen

Start je eigen actie

Kies het type dat je wilt doen

Collecteer online

In memoriam

Je eigen inzamelingsactie starten is makkelijker dan je denkt!

Stap 1

Maak een keuze uit bestaande evenementen of start je eigen actie.

Stap 3

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Doe ook mee!

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Nog wat inspiratie nodig? Hieronder vind je inspirerende acties van anderen.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer