Abel van der Wurff

Wandelen voor papa

( Lid van team: Team Hans van der Wurff )

Een herseninfarct gaat je niet in je koude kleren zitten. Wat onze vader is overkomen heeft onze familie ondersteboven gekeerd en voorgoed veranderd. Wij, Hannah (23), Max (21) en Abel (15) voelen ons machteloos, dus willen we onze vader, Hans, een hart onder de riem steken door namens hem geld in te zamelen voor de Hersenstichting, zodat dat geld mede gebruikt kan worden voor onderzoek naar herseninfarcten, goede revalidatie, traumabegeleiding en depressie. Daarom wandelen wij in het weekend van 10 en 11 april van Amsterdam naar Den Haag! Ondersteunen jullie ons?

Karin

03-04-2021