Hennie Jacobs

Alle gekleurde haren 2022!

Gelukkig gaat dit jaar de Tilburgse zomerkermis (vanaf vrijdag 23 juli t/m 31 juli ) weer volop van start en hoop ik met mijn actie ‘alle gekleurde haren’ tijdens en na de kermis zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hersenstichting.

Wat moet je doen;

• Ga met een of meerdere personen op de foto met gekleurde haren. Als je kaal bent, doe dan een pruik op. En anders kun je met haarverf of kleurengel je haren een kleur geven.
  • Stuur de foto op naar actie@hersenstichting.nl
  • Doneer een bedrag via deze actiepagina
  • De foto’s worden gedeeld op social media kanalen van de Hersenstichting en andere media kanalen om aandacht te vragen voor deze actie.

Ik hoop jullie te zien op de zomerkermis in Tilburg.

De actie loopt nog door tot eind december!
Het zou geweldig zijn als het streefbedrag gehaald kan worden, als een mooi kerstcadeau voor de Hersenstichting.

Nog te gaan

Puck